Deelgenomen aan een stiltereis

stiltereis

Heb jij ooit wel eens gedacht om deel te nemen aan een stiltereis? Wellicht is dit niet iets wat standaard bij je in gedachten op komt. Toch is het erg aan te raden om deze stap eens te wagen. Het kan immers nooit fout zijn om dit te ondervinden toch?

stiltereis

Eerste stap ondervinden

Ook ik wilde maar al te graag rust zien te krijgen. Zelf was ik werkzaam bij een bedrijf wat onwijs goed liep. Dit hield in dat ik continu druk op het werk had, iets wat op gegeven moment bij mij niet goed ging. Op de een of andere manier kon ik de druk niet meer aan. Dit resulteerde in het feit dat mijn werkgever heeft aangeboden om er een paar daagjes tussenuit te gaan. Dit heb ik dan ook met plezier aangenomen. Enfin, in de tussentijd ben ik naar een manier gaan zoeken hoe dat ik mijn rust terug kan vinden.

stiltereis

Uiteindelijk heb ik dan ook het besluit genomen om een stiltereis te boeken. Geen telefoon noch persoonlijk contact, gewoonweg innerlijke rust in een omgeving wat als pracht gezien wordt. Deze reis is mij dan ook erg goed bevallen. Een gesprek met de gehele groep gehad en hieruit bleek al vrij snel dat het leven niet alleen maar hoef te bestaan uit werken. Ik kan je in ieder geval wel garanderen dat ik hier ieder jaar aan mee zal doen!