Tip: Machu Picchu bezoeken

Het is altijd een grote wens van mij geweest om een keer de Machu Picchu bezoeken. Dit is misschien wel een van bekendste bezienswaardigheid van Peru. Het is ook de bekendste Inca stad. Deze stad ligt verborgen tussen steile bergen die op een hoogte van 2.400 meter liggen. Het is omgeven door weelderige, groene, beboste heuvels en besneeuwde bergtoppen. Voor mij was dit altijd een zeer interessante plek waar ik ooit in mijn leven beslist nog een keer heen wilde reizen. Via het reisbureau ToPeru komt mijn droom eindelijk uit. Mijn vakantie gaat deze keer naar Peru, ik kan je wel vertellen dat ik er nu al bijzonder veel zin in heb.  

Een geweldige reis

Toen ik via het internet de mogelijkheden las om een reis te maken om de Machu Picchu te bezoeken ben ik meteen naar het reisbureau gegaan. Hier zal ik zeker bij zijn en laat mij dit geen tweede keer voorbij gaan. ToPeru is een klein maar gespecialiseerd reisbureau in rondreizen in Peru.

Mocht je ook dit mooie land een keer bezoeken, maak dan een afspraak en wie weet reis jij je volgende vakantie ook naar dit mooie land. Voor mij kan de tijd niet snel genoeg gaan, heb zo een zin in deze belevenis.