Camping de Gijzel in Brabant is plezier!

Camping

Camping de Gijzel in Brabant, ben jij hier al eens geweest? Op deze camping kun jij met een gerust hart genieten van de omgeving. De kinderen spelen lekker in de speeltuin en jij leest een boek bij de tent. Het lijkt misschien onrealistisch met kleine kinderen, echter raad ik het je echt aan! De kinderen kunnen op deze camping namelijk voldoende spelen en zullen in de avond heerlijk slapen. En jullie, de ouders, zullen genieten van de rust en de ruimte om je heen. Hier kan ik je alles over vertellen aangezien wij ieder jaar naar deze plek toegaan. Onderhand kennen wij de eigenaar ook erg goed en dat geeft een prettig gevoel. Zo hebben wij altijd een plek dichtbij de speeltuin. Wel zo prettig om de kinderen in de gaten te houden  toch?

Camping de Gijzel in Brabant

Camping de Gijzel in Brabant blijft prachtig

Voor enkele jaren geleden wilde wij eens een keer in eigen land op vakantie. Voorheen gingen wij met de caravan naar het buitenland op vakantie. Op zich is dat wel heel erg lekker, echter baalde ik altijd van het lange reizen. Met het vliegtuig gaan en dan in een hotel zitten is niet voor ons weggelegd. Wij zijn namelijk een grote fan van de natuur en dat willen wij behoeden. Zodoende zoeken wij altijd een plek midden in het groen op. Enfin, ditmaal wilde wij dus in eigen land op vakantie. Hierdoor zijn wij gaan zoeken op het internet. Enorm veel plekken gevonden waar je heerlijk zou kunnen vertoeven. Echter bleven wij bij Camping de Gijzel in Brabant hangen.

Gijzel

Nadat wij de foto’s hadden gezien hadden wij hier beide een goed gevoel bij. Al helemaal toen wij de prijzen hadden gezien! Vanaf dat moment hebben wij er beide voor gekozen en sindsdien boeken wij ieder jaar ons verblijf op deze camping.