De leukste uitgaansbestemmingen van Europa

Tijdens de winter kijken we massaal uit naar de zomer wanneer we lekker op vakantie kunnen om aan het strand te liggen en uit te gaan. Voor het beste nachtleven is het belangrijk dat je de juiste bestemming uitkiest. Zo weet je zeker dat je niet op een verlaten feestje staat. Wij geven een aantal van de beste feestbestemmingen weer.

Wat zijn de Europese feestbestemmingen

  1. Lloret de Mar: Heerlijk aan de Costa Brava begint je stapavond zodra de zon ondergaat. Lloret de Mar is een van de leukste uitgaansbestemmingen. Tevens is het voor veel verschillende leeftijden. Dichtbij vind je Blanes waar het publiek wat jonger is, maar je kunt ook een avond stappen in Barcelona. Bekijk hier een lijst met clubs en discotheken in Lloret de Mar.
  2. Chersonissos op Kreta: Een plek waar je o.a. veel Nederlanders tegen zult komen is Chersonissos. Niet alleen in deze badplaats, maar ook in andere badplaatsen op Kreta kom je allerlei uitgaansgelegenheden tegen.
  3. Ibiza: Wie van plan is om de hele vakantie te feesten moet naar Ibiza. Al decennialang het feesteiland van Europa en geschikt voor alle leeftijden.
  4. Sunny beach in Bulgarije is speciaal ongezet voor het toerisme. Aan uitgaansgelegenheden ontbreekt het hier dan ook niet. Wel is het publiek over het algemeen wat jonger dan op veel andere bestemmingen.
  5. Malta: Wie naar Malta gaat die gaat stappen in de stad St. Julians. Hier kom je veel clubs en discotheken tegen waar je ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie beleeft.
  6. Berlijn: Past wellicht niet in het rijtje van zonvakanties, maar uitgaan kennen ze in Berlijn als nergens anders. Wie van de techno muziek houdt bezoekt deze stad. Oneindig veel clubs en de beste feesten.
  7. Mallorca: Tot slot ga je op vakantie naar Mallorca voor een wilde vakantie. Overdag heerlijk aan de stranden en ’s avonds naar een van de kroegen of clubs in El Arenal, Magaluf of Platja de Palma.